Tennishal De Klinkenberg

De grand slam onder de tennis websites

Tennishal De Klinkenberg is gevestigd in een van de hallen van het bloembollen export bedrijf De Leeuw Flowerbulb Group B.B. in Sassenheim. ‘s Zomers staat deze hal vol bloembollen, maar in het najaar wordt de ruimte omgebouwd tot een tennishal. Voor Tennishal De Klinkenberg heb ik meerdere activiteiten uitgevoerd.

Project uitleg

De oude website ondersteunde niet meer de nieuwe generatie PHP, wat de laatste tijd veel aan het gebeuren is met oudere websites. Dat gaf veiligheids problemen, maar ook de website updaten was eigenlijk niet meer te doen. Een goede reden om een oude website in een nieuw hesje te steken dus!

De doelen

Een nieuwe website was sowieso een verplichting, maar natuurlijk is het een perfect moment om wat extra doelen te stellen. Een focus op conversie, maar natuurlijk ook een manier om de huidige leden op de hoogte te houden. Daarom heb ik voor deze website de volgende doelen opgesteld:

  • Meer baan reserveringen via de website
  • Een makkelijke manier om nieuwsberichten te maken

Door een duidelijke call to action te maken door de website heen, maken we het de leden makkelijk om een baan te reserveren. Door de vele beeld gebruik geven we een goede indruk wat je kan verwachten en zal het ook nieuwe leden aantrekken.

Verder is voor de website gebruik gemaakt van het thema Divi, wat super gebruiksvriendelijkheid is, maar daarnaast is er ook een automatische header &  footer gemaakt, zodat de content creator alleen maar op de content hoef te focussen en daar alle vrijheid in heeft.

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Vereniging website

Een honingzoete website voor de imker vereniging

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart van gaat smelten?
En wil jij dat het uiterste uit gehaald wordt?