Studio 071

Een website vol creativiteit

Tim Juffermans is een ontzettend getalenteerde kunstenaar en illustrator die indruk maakt met zijn super gave autonome kunstwerken en maatwerk illustraties voor bedrijven. Tim, Studio 071, is gespecialiseerd in illustratie, typografie en grafisch ontwerp en geeft iedere commerciële opdracht een persoonlijke tintje. 

Project uitleg

Als creatievelingen bij elkaar komen gebeuren er mooie dingen, maar toch zal Studio 071 hier de show stelen. Alle creatieve producten, die Studio 071 maakt moet het ontwerp rustig blijven, maar toch een uniek gevoel. Door rustige kleuren, leesbare lettertypes te gebruiken gaven we de schitterende kunstwerken en illustraties van Tim alle ruimte die ze nodig hebben.

Om het geheel net zo creatief te maken als Tim zelf, gebruikten we animaties en micro interacties op verschillende onderdelen van de website.

De technische kant

Naast de wens om een gave website neer te zetten, waren er ook andere redenen om een nieuwe website te bouwen.

  • Gemakkelijk de laatste portfolio items online zetten
  • Betere vindbaarheid online
  • Kunstwerken en prints online verkopen

Door het gebruik van de meest grafische en gebruiksvriendelijke wordpress editor Divi zorgde we ervoor dat elke pagina, project en product een uniek verhaal kan vertellen.

Met technische optimalisatie zorgden we voor een supersnelle website, die met liefde goed geindexeerd wordt door Google, daarnaast implementeerde we landingspagina’s waarmee de website op diverse essentiele zoekwoorden nu gevonden wordt op de eerste pagina.

Met een implementatie van Woocommerce, koppeling met PostNL en flink wat usability aanpassingen zorgden we voor een mooie geautomatiseerde webshop.

Behaalde resultaten

Met de nieuwe website heeft Tim natuurlijk een mooi podium om zijn werk te tonen, maar er zijn ook concrete resultaten behaald binnen 6 maanden.

%

Meer bezoekers

%

Extra Pagina weergaves

Google vertoningen

%

Online Leads

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Restaurant website

Meer reserveringen dan ze ooit hadden gedroomd

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart van gaat smelten?
En wil jij dat het uiterste uit gehaald wordt?