Restaurant La Croute

De vindbaarste website van Warmond

Dat La Croute de beste steak van regio Leiden maakte, dat was al bekend sinds ze in 2016 de eerste prijs van het Leidsch Dagblad ontvingen. Als klassiek restaurant leveren ze het complete pakket met een unieke manier van Fine Grilling in Warmond. Zeker de moeite waard om eens te gaan eten! 

Project uitleg

Zoals al bij een ander project leggen we uit dat restaurant websites het voorbeeld zijn van de puurste intinctieve vorm van marketing. Er is eigenlijk maar 1 doel, dat elke bezoeker potjandorie honger krijgt en reserveert!

Met mooie foto’s, een goed verhaal en natuurlijk kwaliteitsproducten kom je een heel eind. Echter naast deze sleutel elementen was er een groot aandachtspunt: Vindbaarheid online!

De doelen

Vanuit de opdrachtgever zelf was er behoefte aan een frisse website, maar wij hadden duidelijke doelen voor ogen met de nieuwe website en zijn op alle fronten aan de slag gegaan.

  • Meer reserveringen via de website
  • Betere vindbaarheid online
  • Makkelijk aanpasbare menukaart

Door goed in te spelen hoe de doelgroep en bezoekers hun keuzes maken om naar een restaurant te gaan en daar duidelijke “call to action” momenten aan te koppelen hebben we een activerende website gemaakt.

Behaalde resultaten

La Coute heeft gekozen voor een doorlopend contract, waardoor we continu aan de website konden bouwen, verbeteren en optimaliseren. Hierdoor zijn er geweldige resultaten behaald!

Naast een compleet nieuwe vormgeving en zelfs een logo, hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan waarmee duidelijk werdt op welke zoekwoorden de website gevonden moet worden. 

Met technische optimalisatie en het laten schrijven van SEO teksten stond La Croute binnen no-time op nummer 1 op Google voor 13 zoekwoorden!

%

Meer bezoekers per maand

Nummer 1 zoekwoorden

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Vereniging website

Een honingzoete website voor de imker vereniging

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart van gaat smelten?
En wil jij dat het uiterste uit gehaald wordt?