Imkervereniging Leiden

Een mierzoete website

Ook bezige bijtjes verdienen een mooie website. De imkervereniging Leiden zit vol gemotiveerde leden, die in Leiden en omstreken verschillende bijen kolonien houden. Ze geven twee keer per jaar hun bijenblad “De stertselaar”  uit en houden zo alle leden op de hoogte!

Project uitleg

Bij verenigingen speelt er vaak geen commercieel belang waardoor een website meestal niet een hoge prioriteit heeft. Toch vonden wij dat je juist de passie die in een vereniging gaat kan laten zien via een website. Alhoewel er alleen om een opfrissing gevraagd werdt, is de website voorzien van diverse conversie punten om juist nieuwe enthousiastelingen nog enthousiaster te maken.

Ook de “brand” hebben we opgepoetst met een nieuw logo, passende kleuren en lettertypen. Waarmee ze uiteindelijk ook hun interne communicatie kunnen verbeteren.

De uitdagingen & oplossingen

Soms zijn de uitdagingen eigenlijk vrij simpel, maar de manier hoe men het oplost is niet altijd hetzelfde. De uitdaging bij de imkervereniging was vooral de content. Goede foto’s en wervende teksten. Gelukkig is alle vrijheid gegeven om zelf aanvullend materiaal te genereren.

  • Teksten geschreven en herschreven
  • Passend beeld materiaal uitgezocht

Uiteindelijk durven we bijna wel te zeggen dat dit de mooiste imkervereniging website van heel Nederland is geworden! We hopen dan ook veel nieuwe enthousiaste imkers aan te trekken. Met honing trek je nou eenmaal meer mensen dan met azijn!

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Restaurant website

Meer reserveringen dan ze ooit hadden gedroomd

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart gaat kloppen?
En wil je naar een nieuw niveau?