Grib Ledensysteem

Het meest laagdrempelige ledensysteem

Samen met twee andere ITers hebben wij Grib ontwikkeld. Een laagdrempelig & uniek leden inchecksysteem voor sportscholen. De kunst om technologie toegankelijk te maken voor sportscholen vergt een grote vorm van interaction design. Het moet intuitief zijn voor zowel de sportschoolhouder als de gebruiker.

Het systeem bevat een incheck app waarmee men via een tablet kan inloggen. Met dit incheck moment kan het systeem meteen weergeven of de persoon daadwerkelijk wel een lidmaatschap heeft. Daarnaast verzameld het systeem ontzettend veel belangrijke en interessante informatie voor de sportschool houder zelf.

Ook is er een mogelijkheid ingebouwd om feedback vragen te stellen. Hiermee kunnen sportschoolhouders simpel feedback krijgen op belangrijke vragen.

Project uitleg

Van grond af aan is Grib als nieuwe speler in de markt gezet als een verfrissende wind tussen de verouderde ledensystemen voor sportscholen. Met een de keywords “laagdrempelig” & “gebruiksvriendelijk” hebben we elk element uitgedacht.

Elke sportschool eigenaar, vrijwilliger en lid moet het systeem begrijpen en kunnen gebruiken.

De website

Om bezoekers goed te informeren en te overtuigen van het product was een website die precies vertelt dat het product bij de wensen en eisen van de doelgroep past. Maar natuurlijk kan dat niet met hele rapporten en lange teksten.

Door goed onderzoek te doen konden we in spelen op hoe de doelgroep en bezoekers hun keuzes maken en daar duidelijke “call to action” momenten aan te koppelen.

Met A/B testing, screen recording en interviews hebben we de website voorzien van optimale indelingen en verhaallijnen. Uiteindelijk is de website zelfs gefeatured door Elegant Themes  als voorbeeld voor andere webdesigners.

 

Vinbaarheid

Vanaf dag nummer 1 was de vindbaarheid van de website een groot belangrijk onderdeel voor het succes van het ledensysteem. Met een grootschalig zoekwoorden onderzoek, optimalisatie van de website en specifieke landingspagina’s heeft Grib een continue groei meegemaakt en menig concurrenten online van het podium getikt.

Behaalde resultaten

Grib blijft continu groeien en verwachten dat dat zeker niet ophoud. 

Vertoningen op Google

Clicks via Google

top 5 keywoords

Online LEads

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Restaurant website

Een website om heerlijk van te smullen 

Vereniging website

Een honingzoete website voor de imker vereniging

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart gaat kloppen?
En wil je naar een nieuw niveau?