Brasserie Puck

Lekker brassen op de kaag aan het water

In het Noord-Hollandse dorpje Buitenkaag vind je Brasserie Puck. De sfeervolle brasserie is te bereiken via de kaag en heeft de grootste aanlegstijger van de ringvaart.

Lekker in de zon zitten is dan ook een van de voordelen van dineren bij Brasserie Puck.

Project uitleg

Restaurants zijn het voorbeeld van de puurste intinctieve vorm van marketing. Er is eigenlijk maar 1 doel, dat elke bezoeker potjandorie honger krijgt! Bij Brasserie Puck was er nog een uitdaging. De locatie! Dit restaurant heeft geen tot weinig langsloop, waardoor marketing en online vindbaarheid nog belangrijk is.

Met een zoekwoorden onderzoek met veel creatieve extra ingangen hebben we alsnog voor Brasserie Puck een flinke hoeveelheid verkeer kunnen trekken.

Ook door focus te leggen op conversie konden we veel bezoekers om toveren tot gasten.

De doelen

Vanuit de opdrachtgever zelf was er vooral behoefte aan een website die geld op levert. Daarom hebben we de volgende doelstellingen opgesteld.

  • Meer reserveringen via de website
  • Betere vindbaarheid online

Door goed in te spelen hoe de doelgroep en bezoekers hun keuzes maken om naar een restaurant te gaan en daar duidelijke “call to action” momenten aan te koppelen hebben we een activerende website gemaakt.

Met technische optimalisatie zorgden we voor een supersnelle website, die met liefde goed geindexeerd wordt door Google, daarnaast implementeerde we landingspagina’s waarmee de website op diverse essentiele zoekwoorden nu gevonden wordt op de eerste pagina.

 

Behaalde resultaten

Brasseie Puck heeft gekozen voor een doorlopend contract, waardoor we continu aan de website konden bouwen, verbeteren en optimaliseren. Hierdoor zijn er geweldige resultaten behaald!

%

Meer bezoekers

Reserveringen

Vertoningen op Google

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Vereniging website

Een honingzoete website voor de imker vereniging

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart van gaat smelten?
En wil jij dat het uiterste uit gehaald wordt?