Select Page

Battle League

De stoerste website

Waar de wereld van boksen soms nog wel eens de neiging heeft om ver achter innovatie te lopen, is Battle League een technisch innoverende organisatie, die aansluit op de nieuwe tijden. Een leuk en voorbeeldgevend kickboksgala in de buurt van Leidschendam-Voorburg.

Project uitleg

Battle League is een nieuw kickboksgala in de regio van Leidschendam-Voorburg en dat betekent dat het een goede eerste indruk op zowel het werkveld als potentiele gasten nodig heeft. Zonder branding, beeldmateriaal en reputatie zal de aandacht getrokken moeten worden.

Zo zijn we begonnen met het volgende:

  • Branding
  • Fotoshoots
  • Website design
  • Social media strategie

Dat een kickboksgala stoer moet zijn, dat is duidelijk! Vooral het verzorgen van het beeldmateriaal is een essentieel onderdeel voor een nieuw initiatief. In samenwerking met de ontzettend getalenteerde fotografen van Black Beach Studios vonden we dan ook direct een perfecte match en konden we aan de slag.

De uitdagingen & oplossingen

De combinatie van een stoere, maar makkelijk implementeerbare styleguide heeft ervoor gezorgd dat de huisstijl makkelijk op alle fronten toegepast kon worden. Veel energie is wel gestoken in het genereren van content en beeld materiaal.

  • Teksten geschreven
  • Content creatie
  • Fotoshoot georganiseerd

Uiteindelijk was er genoeg materiaal om deze edite en toekomstige edities te voorzien van vet beeldmateriaal.

Webshop & ticket systeem in één

Waar de wereld van kickboksgala’s nog veel met offline kaartverkoop werkt, wou Battle League zoveel mogelijk online kaarten verkopen. Hiervoor hebben we een volledige webshop met geintegreerd ingang kaart controle systeem voor opgezet.

De bezoekers ontvingen na bestellen een automatisch gegenereerde ontworpen entreeticket met barcode en uniek ticketnummer, zodat op de dag van het event alleen nog maar de nummers gescand en gecontroleerd hoefde te worden

De pitch voor Sponsor werving

Battle League is afhankelijk van sponsoren en vrijwilligers. Daarom is het belangrijk om een overtuigend argument te maken waar bedrijven en mensen zich tot aangetrokken voelen. Zo heb ik voor Battle League een pitch ontwikkeld, die past bij het imago, maar ook sponsoren aantrekt. Je kan deze hier lezen.

Na een succesvolle eerste editie, zullen er meerdere edities van Battle League met de ontwikkelde stijl en concept zich elk jaar weer laten.

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Restaurant website

Meer reserveringen dan ze ooit hadden gedroomd

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart gaat kloppen?
En wil je naar een nieuw niveau?