Bar Bistro De Roos

Een website om honger van te krijgen

Al jaren staat Bar/Bistro De Roos in de regio bekend om zijn befaamde satéschotel, de malste chateau-Briand en niet te vergeten de heerlijke sliptong.

Of je nou gezellig wilt dineren in Rijnsburg, iets te vieren hebt of op ons terras een drankje wilt doen, bij De Roos kan je terecht.

We staan voor eerlijke en smaakvolle gerechten, die jouw verwachtingen waar maken.

Project uitleg

Restaurants zijn het voorbeeld van de puurste intinctieve vorm van marketing. Er is eigenlijk maar 1 doel, dat elke bezoeker potjandorie honger krijgt! Voor Bistro de Roos was dit dan natuurlijk ook de manier om meer reserveringen te krijgen. 

Brasserie de Roos fungeert naast restaurant ook als een bar, cateraar en feestlocatie. Door deze onderdelen tijdens de customer journey in het verhaal te weven krijgen we een frisse en gezellige ogende website. 

De doelen

Vanuit de opdrachtgever zelf was er behoefte aan een frisse website, maar wij hadden duidelijke doelen voor ogen met de nieuwe website en zijn op alle fronten aan de slag gegaan. 

  • Meer reserveringen via de website
  • Betere vindbaarheid online
  • 1 klik reserverings bevestiging systeem
  • Makkelijk aanpasbare menukaart

Door goed in te spelen hoe de doelgroep en bezoekers hun keuzes maken om naar een restaurant te gaan en daar duidelijke “call to action” momenten aan te koppelen hebben we een activerende website gemaakt.

Met technische optimalisatie zorgden we voor een supersnelle website, die met liefde goed geindexeerd wordt door Google, daarnaast implementeerde we landingspagina’s waarmee de website op diverse essentiele zoekwoorden nu gevonden wordt op de eerste pagina.

Met een implementatie van een reserveringssysteem kan Bistro de Roos direct met 1 klik een reservering bevestigen, waarna direct automatisch een mail naar de bezoeker gestuurd wordt. Vet handig! 

De menu kaart is modulair opgebouwd en daardoor simpel te onderhouden.

Behaalde resultaten

Bistro de Roos heeft gekozen voor een doorlopend contract, waardoor we continu aan de website konden bouwen, verbeteren en optimaliseren. Hierdoor zijn er geweldige resultaten behaald!

%

Meer bezoekers

Reserveringen

top 5 keywoords

%

Meer sessies

Andere succesvolle projecten

Meer gave projecten zien?

Leden systeem

Een volledig ledensysteem & een featured website

Vereniging website

Een honingzoete website voor de imker vereniging

Kickboksgala Website

De stoerste website van alle kickboksgala’s 

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart van gaat smelten?
En wil jij dat het uiterste uit gehaald wordt?