Select Page

About

Ervaren designer

Al meer dan 10 jaar lang ben ik bezig met marketing, webdesign en imago’s. Met een opleiding Multimedia Design en een bizar grote hoeveelheid ervaring voel ik mij in alle werkvelden thuis en ken ik de probleem & vraagstukken van ondernemers.

-

IMAGINEERING

De term imagineering is een samentrekking van de Engelse woorden ‘imagination‘ (verbeelding) en ‘engineering‘ (techniek). Het is een vorm van belevingscommunicatie waarbij de imagineer de band tussen een organisatie en de doelgroep door middel van beleving te versterken. Hierbij wordt de boodschap niet alleen via tekst op een rationele manier overgedragen, maar ook via andere zintuigen.

EEN “IMAGINEER” UIT LEIDEN

CAMIEL BOS

Vriendelijk, uitdagend en recht door zee. Ondernemen en bedrijven opbouwen zit in mijn bloed en geniet van de successen die mijn klanten behalen. Altijd bereid om iemand te helpen om naar een nieuw niveau te gaan of gewoon lekker te sparren.

-

Ik word jouw partner

Een eenzijdige relatie werkt niet, dat is ook hoe ik mijn samenwerkingen zie. Samen gaan we eerst op date en kijken of de “klik” te vinden is. Ik wil alles van jou weten, want wie weet vormen wij uiteindelijk een hecht team en vul ik uiteindelijk jouw woorden aan. #liefde

Laten we samen iets creëren

Heb jij die ene webdesign opdracht waar mijn hart gaat kloppen?
En wil je naar een nieuw niveau?