Select Page

About

MULTIMEDIA DESIGNER

Al sinds 2006 ben ik bezig met grafische vormgeving. Naast mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design ben ik altijd bezig geweest met ondernemen en ontwerpen.  Door de jaren heen heb ik veel verschillende disciplines onder de knie gekregen en ben dan ook een echte multimedia ontwerper. Of het nou om een visitekaartje gaat of een spanboord van 20 meter hoog.

-
EEN “IMAGINEER” UIT LEIDEN

CAMIEL BOS

Dat ben ik.

Sommigen noemen mij creatief en sociaal, maar ik zie mijzelf als liever als eigenwijs en praktisch. Een geboren Leidenaar met een passie voor alles wat ondernemen is. Dagelijks volg ik het laatste nieuws uit de omgeving en de trends van mijn werkveld. Graag ontwikkel ik mijzelf in nieuwe disciplines en kies ik elk jaar een nieuwe uitdaging.

-

IMAGINEERING

De term imagineering is een samentrekking van de Engelse woorden ‘imagination’ (verbeelding) en ‘engineering’ (techniek). Het is een vorm van belevingscommunicatie waarbij de imagineer de band tussen een organisatie en de doelgroep door middel van beleving te versterken. Hierbij wordt de boodschap niet alleen via tekst op een rationele manier overgedragen, maar ook via andere zintuigen.

-

WERKWIJZE

Een eenzijdige relatie werkt niet, dat is ook hoe ik mijn samenwerkingen zie. Samen gaan we eerst op date en kijken of de “klik” te vinden is. Ik wil alles van jou weten, want wie weet vormen wij uiteindelijk een hecht team en vul ik jouw woorden aan.

-
Wees sociaal

Misschien is het tijd om eens af te spreken?